37 weeks 2 days, kata2 semangat

Sapa sini due bulan 8 ? Sy dh start rasa false contractions, rasa ngilu di celah kangkang, kerap kencing, selera makan on & off, asyik nak tidur jer, sy sebenarnya nervous, happy semua ada 😂 taktahu nak rasa apa, first child dalam usia muda so yeah, perlukan kata kata semangat dari ibu ibu TAP 😆❤ MY DUE 19 AUGUST 😆❤ #firstbaby

22 Balas

sis kena kerap berjalan,kena banyak mkn kurma,saya baru 2 hari lepas bersalin,baby lahir tak sampai due date ,due saya 4 hb ogos,baby lahir ngam2 31 julai