37week

Sapa sini da lahirkan masa mggu2 mcam tu.. Ap tanda2 nak bersalin ye bole kongsi x momy2... Sy skrg xsedap perut la rasa angin jee kat pert n lenguh pinggang

2 Balas

Sy bersalin 37w3d.. Rasa sakit perut nk buang air besar.. P toilet, x membuang pon, cume kencing je.. Pastu tgk dah kuar darah.. Perut memulas.. Terus p hospital sbb dah ada contraction.. Dlm kereta dh rasa benda menolak2 kat bawah tu.. Dh nk keluar sgt dh.. Sampai hosp, nurse doc suruh jgn push.. Dah nmpk kepala.. Sbb semua kelam kabut baru nk prepare peralatan semua.. Mmg xsempat nk cek ctg, nk cek dh bkk brp cm smue.. Time tu btul2 rasa mcm dh xtahan nk terbuang air besar😂😂 alhamdulillah mudah sungguh bersalin anak no 2..

Sy 2 ank lahir 37 week.. 1st sbb air ketuban da leaking.. 2nd air ketuban kurang so kne induce labour mse 37 week..