Sakit pinggang belakang, sakit perut

Klu tgh pregnant sakit pinggang blkang bole mngurut x? Klu xsedap prut pla bole letak minyak angin x? #seriusnanya

2 Balas

Minyak angin tk disaran kn letak pada bahagian perut/rahim. Boleh letak kt blkg badan. Kt dada ke bahu, blkg dada tu, kaki. Kecuali bahagian perut dan elak kn urut perut. Usap2 takpe tp tekanan yg kuat pada perut xelok

1y ago

ow..mmg sllu mlm lgi kuat angin..nnt sy cba cra ni..tq ya sis☺️

Awak dah berapa bulan pregnant?

1y ago

bru 7w.. tpi kerap skit pinggang belkang .jdi xthn berdiri lama