Scan usg 5 weeks pregnant

sapa sini 5 weeks scan usg nampak kantung je ?#pregnancy #mommybuntu #advicepls

7 Balas

ya betul... sb tu dokt akan sarankan sebolehnya 10w ke atas br cek sb masa tu da lengkap bleh dgr heartbeat baby...tgk pd org.. 6w plus kadang baby da bleh nampak dlm kantung

normal awal sgt sis . saya masa 5w nampak kantung je lepastu doc suruh dtg scan 3 minggu lagi masa 8w nampak bby dgn heartbeat sekali 😊

5 weeks tu awal lgi siss.. nampak kantung pon syukur Alhamdulillah.. saye 7 weeks baru nampak kantung+janin. 😊

saya belum buat scan lagi... doc suruh datang Masa kandungan 8Minggu..ehhehe

semalam sy baru scan,5w5d..nampak kantung je n dr suruh repeat scan 3mggu lagi..

saya 6w dah ade heartbeat

saya!