minum air gula

Sapa mommies yang ada morning sickness lepastu kena minum air gula? Korang muntah tak masa tunggu 2jam tuu. Saya failed ?. Please share cara2 untuk tak muntah lepas minum. Saya kene repeat lagi next week.. Tak takut kena minum air gula. Tapi takut termuntah sebab tk boleh tahan terrsembur mcm tgh minum air tuu #babyfirst

1 Balas

Mgkin sbb rse gula Sgt kot..puasa plak tu ..ce tye nurse boleh guna yang ada perasa x..mcm sy dlu munth...pastu nurse suggest sy beli sndiri glucolin glucose perisa anggur..next cek up bawa nnti dorg bncuh kn...bru OK skit...klu x mnis gula ori mmg.xleh msuk...