Baby baru lahir

Sapa kat sini mnyusu anak dgn susu formula . Saya first tu bagi lactogen . Tengok mcm ok laa . Dh habis susu tu saja la try anmum . Tapi baby berak mcm taik keras sikit . Tu kira tak sesuai kaa susu tu ? Ibu2 boleh share susu apa yg ok untuk baby baru lahir ??

2 Balas

Ank sya dr baby da mula mnum susu formula lactogen smpai skrg da masuk 3thun still ok je.Mungkin serasi.Najispun ok ja x keras x lembut sis

ank saya pun full susu formula minum Anmum taik keras sikit n berak 2 hari sekali.