Due

Sapa due bulan 7. Korang dh beli baju baby ke??

70 Balas

Sy 9/7..tak beli apa pon lagi,belum tahu gender baby lagi tu yg tak beli lagi.kaki ni tergedik2 je nak gi shopping brg baby..baby firts katakan,hehee

5y ago

Kannn..mcm xcited plk

Sy. 12/7. mmg xbeli ape lg.. pkaikn jer brg2 masa ank 1st dlu.. hihihi Dengan keadaan skank nie mmg risau nk kuar g shopping.. takot..

Dah beli skit2 je shelai dua,beli cotton ball,putik kapas,kain batik ni je la yg sy beli skit2 je.next month beli lain plak .

sy due 14/6...ingt nk beli awl bulan 4 sbb perintah berkurung, sy beli on9 kat lazada & shoppee... x saba nk tggu barang smpi 🤭

Due 7/7. Baru je start beli. Baju & newborn set dekat shopee. Skrg online je la nk keluar pun xboleh. Shopee tgh murah. 😋

Due bulan 7. Tapi banyak jugakla barang belom prepare belom beli. Moga dipermudahkan urusan kita semua. Aamiin.

Not yet , sebab jantina tak nampak lagi , plus tk g scan jantina lagi. Tapi beli je la such pampers dulu ke

Da beli sikit2 tapi bli brg besar2 je dlu...bju,bedung smue tu blm bli lg sbb jantina pon xtau lg..huhu

Belum beli lagi. Nak tunggu scan boy ke girl, lepas tu dah boleh decide nak beli baju warna apa.😊

5y ago

Betul..

Beli ckit2 ja. Nti tak da lah truk sgt nk mmbeli. Baju ja blum lg. Sbb taktau gender dia kn.