tumpang tanya

sapa bersalin bulan 10 ni..cer share sikit tarikh n tempat..mana tau ttba kta sebelah katil je..lagi satu nak tnya kpd mommy² yg dh bersalin masa pkp ni kn..suami blh teman ke masa kta bersalin?saya bersalin kat hospital selayang..sapa ada pengalaman..cer kongsi sikit.. #seriusnanya

4 Balas

sy bsalin 19/8 d hospital shah alam..suami masi x ble teman kan lagi...nurse pun bawa baby kpd suami utk azankan n bg uri skali..LB n wad pun sorg2...tp Alhamdulillah dpt teman 1 wad semua ramah mesra...rindu nya kat dorg...

Saya di hospital serdang. En suami takboleh teman di lr. En suami boleh naik ke ward utk passing uri and azankan baby sahaja. Itu pon sekejab taksampai 15minit.

Sy pon bersalin bulan 10 nanti dkt hosptal selayang.. Awak punye due bpe hb?? Sy nanti bersalin czer sbb dua2 anak yg lps pon bersalin czer

4y ago

aminn..tq sis..saya doakan sis pn selamat melahirkan dan baby sihat wallafiat

Sy bersalin 25/8, suami masih x boleh temankan..nurse bawa baby kpd suami utk di azankan..