Proses BTL

Hi mommy semuaa 🌷 Nak tanya, ada x mami dlm group ni yg bersalin normal terus buat BTL ? Mcm mana proses dia ? Or kena bsalin czer ? Boleh share pengalaman x 🥰 Tq yg sudi jawab 🌷#seriusnanya #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

biasa czer je BTL.. klu normal tak pasti..rasenye klu ibu sihat takde masalah lain dokter tak suggest BTL bersalin normal..tp nthlah plak kot2 boleh.kna tnye dokter la bab2 cmni😊

Slalu ceaser shj yg buat BTL sbb proses dia kena operate. Tak pasti klu normal mcm mana.