mummy sya nk tnye and tau pengalaman mummy yg czer + btl..mmg sakit ke slps ot tu

czer+btl after ot

3 Balas

yup .. dlm msa 30 minit lps czer tak rsa skit lg sbb msih ad ubat bius yg d ccuk kat pinggang..slepas 30 minit ubat tu dh hilang mmg akn rsa perit nyaa..sy smpai nak bngon g tandas pun tak nak sbb sakit tramat..tp gigih jgk sbb doc suruh klau tak tak blh balik ..

sakit... segala2nya sakit.. Tp insyaAllah kita mummy2 boleh harungi sakit tu

Ya sis ,,sakitt huhuhu paling seksa nk kna bgun tu ya Allah😫😫