Baby prem

Sapa ada pengalaman lahir baby prem? Sy mayb dipaksa bersalin awal secara czer sbb BP tinggi..32weeks..help me..need ur support...

2 Balas

Sy bersalin 31w.. Alhamdulillah anak skrg dah darjah 1. Pengalaman sy, baby mmg dgn sendiri nk keluar.. Keluar tanda,contraction sama mcm bersalin cukup bulan.. Doc pon xtahu sbb apa boleh bersalin awal. Yg mungkin boleh jd punca, sbb sy tiap minggu ulang alik drive kereta sendiri perak-selangor. Mungkin lasak dan hentakan naik kereta..

Saya, lahir 33 weeks. Emergency ceaser sebab PP type 4. Baby lahir 1.9kg. Alhamdulillah sihat, banyakkan berzikir ye mummy. Insyallah xde apa tu

5y ago

Ok yang tqsm..rasa kuat sikit..