Pregnant anak 3 bulan

Sapa ada experience, anak baru 3 bulan, dah pregnant lg. padahal dh makan ubat. Pening laa kepala

2 Balas

kenapa nk pening??kalau awk bersalin normal ank 1st tu xde ape2 masalah pon pregnant lg....mmgla org ckp rahim blm ckup sihat...tp dah lekat nak buat cmne....rezeki Allah nak bg..sbb awk dah mkn ubat tetap pregnant kan....best besarkan ank umo rapat2 ni....nanti anak umur 2 3 tahun org akan selalu tanya "eh...kembar ke ank ni?"

cousin sy cam awk..klau awk bf just mknn berkhasiat sbb nk mnyusu n utk bb dlm perut.mmg penat sikit kadang sbb klau campur dgn alahan kan plus nk jg bb y kecik lg..