terbaik utk ibu mengandung

sangat sedap bagi ibu yang tiada alahan seperti saya..tinggi ngn serat

4 Balas

Yess, before ni minum Frisomum. Tapi bila check ingredients, enfamama lagi bagus. Saya ada GDM, jadi kurangkan ke 4-5 skop je

Sy suka minum susu ni sejuk2. Sejak pregnant susu panas rasa kembang tekak mungkin sbb susu formula ibu ni manis😅

suka susu ni. tp mahal. harga Rm70😂

2y ago

sya bole minum coklat sis. mana2 brand susu ibu hamil. coklat shj. susu putih or vanila. xbole minum. tekak xnk terima😂

👍🏻🥰