Sarung tgn baby

Sampai umur brp ya kena pkaikan sarung tangan baby dan tali barut?

1 Balas

Seawal yang boleh sarung tangan tak perlu pakai. Sebaiknya sampai sebulan. Mostly doc nak bagi tangan anak memegang pelbagai permukaan barang supaya perkembangan awal. Tapi malam je kerap pakai sebab sejuk kadang sehingga sebelum 2 bulan begitu. Barut pula sebulan lebih begitu.

2y ago

Sama² tapi kalau barut tu tali pusat dah tanggal boleh je siang tak payah pakai