Terno clothes

SALE‼️‼️‼️SALE‼️‼️‼️SALE‼️‼️‼️ 100% COTTON KIDS TERNO ❣️ PER KILO!! PER KILO!! 1000 PER KILO! NO MINIMUM ORDER FROM NOV. 11,2020 UNTIL NOV. 15,2020 📌ALL TERNO ✅TSHIRT-PAJAMA ✅SANDO-PAJAMA ✅SPAG. PAJAMA ✅SPAG SHORT ✅TSHIRT-SHORTS ✅SANDO-SHORT 📌UNIQUE DESIGNS 📌MALL QUALITY 📌WEEKLY NEW DESIGNS 📌OWN PRODUCTION😉😉😉 AGE: 0-6MOS. UP TO 5YRS OLD!, ESTIMATED PAIRS PER SIZE: XS= 12PAIRS SMALL=11PAIRS MED= 10PAIRS LARGE=9PAIRS XL= 8-9PAIRS ✔CAN CHOOSE SIZE AND GENDER✔ ❌NO CHOOSING OF DESIGNS & STYLE ❌ MAGANDA LAHAT KAYA DI MO KAILANGAN MAG ALINLANGAN 😘 COD VIA LALAMOVE ONLY NO FREE SHIPPING HABOL SA AMING SALE MGA MAMSHIEE 💙 PM FOR OTHER QUESTIONS 💙#theasianparentph #pregnancy #1stimemom #ternoclothing #mommybuntu #bantusharing #breasfeedingmom #firstbaby #advicepls

Terno clothes
1 Reply

hm delivery dasma?

3y ago

ilan po ba balak kunin mam ? pwede ko po gamitin ng voucher yung sa delivery charge para di po sobrang mahal 💙