kantung macam tk menbesar

salam..sya nk tanya takut2 ad yg bpngalaman.. hari tu saya ad scan saiz kntung saya 6w6d.. klau ikut kan hri ni sy dh 8w..tp bila g scan kantung 7w1d je, mcm tk membesar..doc ckp bby dh nanpak tp masih kecil utk di ukur..ssh hati jgk sy fikir kan 😔😭#firstbaby #mommybuntu

6 Balas

rasanya normal la tu sis, Sy klu ikutkan dah 22 weeks, tp bila ke klinik lain n check 20 weeks pula,, sebab doc kira berdasarkan size baby, kalau mama or papa size kecik, yg penting baby sihat ni mama sihat,, fikir positif,, n bykkan doa

selalunya dr akan tunggu 12 mnggu..mcam sya pon nk kena tunggu 12 mnggu baqu pi scan lain..harap2 baik2 saja la..

Normal sis. Standard ukuran mmg mcm tu.. Stay positive okey😘

in shaa allah sis fikir fositif ye

cuba tngu lg 2 mngu

f