keliru

As salam...sy pregnant 9mggu...hr ni tiba2 keluar lendir warna coklat sikit masa sy buang air kecil..ok x yer..risau..

7 Balas

Sama macam sy hari tu. Kalau lendir coklat je, awak pantau dulu, ada bau tak,color makin pekat tak, berapa lama dia keluar. Mcm sy takde bau and sama je color and 2 hari je. So sy takde jumpa doc.

5y ago

Keluar meleleh atau awk tgk kat pantiliner ade? Kalau keluar meleleh everytime awk kencing, better jumpa doc. Mcm sy atas pantiliner je

Keluar darah, lendir coklat atau macam keputihan warna coklat merah2 better pergi terus hospital/klinik jangan biarkan

Wassalam. Kalau risau lebih baik rujuk doktor sis, bimbang juga tu

Hi sister, better to consult a doctor. Better safe than sorry.

Better g hospital..diorg boleh cek details

better p hosp sis..lain org lain kesannye

Jumpe doc