sakit tulang punggung sebelah kiri NORMAL ke?

Salam..sy da 17week ble buat kerja sikit tulang punggung kiri sakit sgt..sampai x boleh jalan betul..smpai kebawah kaki sakitnya..hari2 kene urut..tapi sekejap Dy sakit balik..tido pun Susa?Ada x siape2 yg rase mcm Ni jugak..Ada x Cara elakkan sakit Ni.

1 Balas

Sy dulu kena masa awal2 preggy. Pulak terseliuh, lagi sakit. Sy pun tak ingat mcm mana boleh hilang. Tapi try la minum susu banyak2. Kot sebab kalsium kurang ke.