Jantina baby.. Ada petua tak nak bb gigirl..hamil 5weeks dh ada 4 boboys

Salam,saya sudah ada 4 ank lelaki...sekarang saya hamil lagi,jarak usia 8 tahun...kalau boleh saya nak kan bb pompuan...ada petua tak?#pleasehelp

14 Balas

Errr. Kena tanya sebelum hamil la. Boleh cuba cari kat Internet: 1. Shettles method - Bila sesuai bersama suami, posisi 2. Acidic food - Lebihkan makan Tak guarantee 100% girl, hanya naikkan chances dapat girl

2y ago

Tak sangka plak hamil,sbb dh 8 tahun,saya lak tak ambil sebarang perancang..kalau nk ngandung,mesti dh awal2 dh kan ngandung..nk kata rezeki pun tak pastilah tu...