firstpregnant

Salam..saya nak tanya untuk awal mengandung susu apa yg baik utk kandungan saya ye..

8 Balas

Depends pada selera ibu. Ada yg brand ni ok. Ada yg brand tu x ok. Ada sebaliknya. Apa² cari yg sample & rasa. Baru decide minum yg mana. Mcm sy sblum preggy suka susu. Masa preggy, xsuka langsung susu. Sekarang bck to normal. Susu must have dlm fridge😁

Saya dulu minum susu farmfresh,ducthlady..tuang je dlm gelas terus minum..😂malas nk bancuh2.. Masa first pregnt..pernh try susu Anmum..tapi xkena dgn selera..

Saya trimester 1 susu anmum. Trimester 2 dutch lady. Nanti masok trimester 3 mybe tukar anmum balik kot.

Sy dulu minum fresh milk ja brand goodday & farm fresh susu kurma.. susu tepung sy minum fernleaf..

Sy minum fresh milk je. Farm fresh/goodday.

Saya minum susujuna. Anmum materna pun ok

Aamum.pastu ad minum susu kurma

anmum