Demam batuk sakit tekak

Salam,sapa pernah ada pengalaman demam batuk sakit tekak Dan selesema ketika pregannt awal ni..bahaya tak Dan camna nak buat ye..boleh ke makan ubat..td cek doktor kata mcm tonsil bengkak..dia cuma bg ubat tahan sakit je

1 Balas

Ya sy pun sama. Masa dapat tahu pregnant je, terus dpt sakit tekak, selsema n demam. Doc bagi ubat selsema yg ikut dos yg patut saje. cuma sakit tekak tu, sy spray dengan ubat sakit tekak yg ada madu. alhamdulillah ok. demam pun makan panadol sebiji. doc ckp panadol bole makan. takde masalah.

2y ago

spray apa tu sis?boleh ke share?saya berjangkit dengan anak2 . semua batuk selesema sakit tekak