Demam selesema batuk sakit tekak 15weeks6days

Demam batuk sakit tekak sakit kepala time ni.tapi saya tak pergi klinik lagi.cuma banyakkan minum air suam.time kita sakit ni tak ada effect ke baby ke mummy2 sekalian#pleasehelp #seriusnanya

2 Balas

sy pon dmm, sakit tekak, batuk, selesema minggu lepas. tak pegi klinik. kbetulan harini ada check up bulanan. bgitau nurse, dr ada bagi ubat batuk yg sesuai utk ibu preggy. nnti pegi la klinik.

10mo ago

sama lah kita sis.saya 1/8 baru jumpa nurse balik.harap demam ni cepat membaik🙏

Bila tak sihat sepanjang mengandung kena pergi ke klinik sis. Bila melarat, awak akan makin teruk baru effect ke baby.

10mo ago

ya....terima kasih sis untuk nasihat🙏