Kandungan 6 minggu 2 hari

Salam,normal ke 6w 2d doktor scan tk nampak apa2 lgi klau ikut kn las periot 9w 4d sy periot tk teratur Doktor ade kate takut hamil di luar rahim jdi risau pulak

11 Balas

Terima kasih mommy semua yg bagi moral support.. saya pun mengalami masalah yg sama seperti sis Istiqomah Abdullah.. doktor gomen xnmpk scan tu dgn jelas dia assume saya gugur.. sedangkan doktor swasta ada nmpk baby 0.47cm cuma minta repeat scan lagi 2 minggu.. saya risau sgt smpi menangis semalaman.. arini baca komen mommies2 semua.. semua words +ve jek.. lega rasa walaupun hati berdebar2 😢

12mo ago

betul tu,,Sama ngan cam rase down sikit..bila doc scan hr ni x nmpk ape2..7w..repeat lg 2 mggu..hope ok lh ye🤲