just mum

Salam.nk tnya sapa ada pengalaman Pregnant 28minggu perut kecik Scan klinik kkia EFW berat janin xsmpi 1000gr Cuma 977gr..sedih,risau hati ni Janin nmpk kecik..?

1 Balas

Boleh tambah berat lagi tu.jgn stress² mkn sumber tenusu & protein lebih sikit.berat baby akn lebih cpt naik bila dah masuk trimester last ni..sy 28w pun 1000gm ja, x beza bnyk ngan awak.deliver baby berat 2.5kg.senang teran mudah takde koyak.

5y ago

Yeke..terima kasih..saya akan cuba.