turun tnda air

salam..nk tnya ada x spe2 yg trun tnda air?mmg kne bunyi pop dlu ke?huhu sblm ni bgun pg bsh tp bla g spital xleaking tp mgkin sbb bsama mlm tu..tp pg td bsama n mmg pg td keluar dh lendir sperm or ksn bsama tu..tp ni dh tiga kali tukar panties sbb rsa basah..n skg pakai pad..confius ni..kg pg hosp kne blk jgak..dh la jauh? 38wks3d

1 Balas

Rasanya bukan sperm tu sis. Memang sperm akan keluar tp x la sampai berkali2 tukar pad. Tanda air keluar kta x blh kawal mcm air kencing, tak berbau dan xda warna.

5y ago

tu tgh konfius ni..ni pakai pad nk tgk cmne😂