Air Ketuban Banyak

salam..nk tanya ada sesiapa x yg ada pengalaman mcm sy..dah nk masuk 34 weeks dan doktor kata air ketuban sy banyak sikit..23 jun ne repeat scan utk cek samaada dah turun atau masi banyak lg..klu masih banyak lg katanya kena jumpa dr pakar..risau plak..apapun semoga dipermudahkan la sy bersalin nt dan boleh bersalin scra normal amin2

1 Balas

sy pun sama..repeat scan bnyk jgk..buat mgtt result normal xde gdm..2/7 ni kena refer pakar..semoga semuanya baik2 je..

4y ago

air ketuban awk berapa ye? insyaAllah..seksa menunggu 2/7..rase cm lama sgt..