ingin tahu

salam...nak tnya....tadi saya keluar dgn suamo naik moto...bila blk sy pergi tandas..tgk ada lendri darah dkt sluar dalam...tapi perut xde rsa sakit.kena pergi hospital ke... tapi insyallah xde apa² kan..first time jadi..sblm ni mengandung xpernah jdi pon...harap ada yg membantu...

3 Balas

wassalam tkde apepun sis, sy pun sme jgk lps je brsama ngan suami trus keluar lendir darah, gi pac hospital doc check tmde bukaan pun, sbb sy dh trimester 3, awk brp weeks, klu darah kluar tu tnda bersalin jgk tpi klu sia tksure baik cek kt klinik or gi pac je trus, klu tksakit tkpe, but kena cek baby jgk kt dlm

5mo ago

😂sis ni x bersama sis,dia naik motor dgn suami,,,tibe2 keluar lendir drhh

tq yg komen..saya dh selamat bersalin baby prem..pagi tadi..

5mo ago

wahh tahniah sis.. laju..smoga smua baik2 saja ya sis.

kalau sye. sye gi check...huhu