Baby boleh makan apa???

Salam..Nak tnya baby 1 tahun 7 bulan boleh makan ikan ke????tak pernah bg makan ikan dan apa makan baby boleh mkan selain ayam ye.. #mommybuntu #budakgemuk #mintaksolusinyadongbun

4 Balas

waalaikumsalam. boleh pelbagaikan protien. ikan/daging/telur/seafood/tauhu/tempe/dhal. kenalkan step by step supaya senang kita nak kenalpasti anak ada alergik ke tak.

3y ago

tq..saya akan cuba pelbagaikan menu 😊😊

anak da boleh makan mcm² tp mommy boleh cuba Izzly food.. tambahan perasa dlm masakan anak dan family boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/nakizzly

Bukak je menu dkt the assianparent ni . Byk menu bleh buat . Sy pun klo tak taw tgk sini jgk🤭

3y ago

itu la tu..kena research lagi bab² menu ni..🤭🤭

mcm2 dah bole mkn tu.bg mkn ikan la bgus sis.ikan merah,tenggiri,salmon...bole je bagi.