spotting mase hamil

salam,nak tanye klau spotting tu dia keluar mcm darah haid ke? pstu berapa bnyak n lame ye dia keluar ,sekadar bertanye ,sebab ade yg ckp samw mcm darag period

3 Balas

tidak. spotting kluar darah wrna coklt2 cmtu then sgt2 sikit . kalau dh kluar mcm darah haid trus la pergi hosp .

spotting tu dia mcm darah wrna coklat..sikit je x banyak..dlm 2 hari je mcm tu..sbb pembentukan awal janin..

8mo ago

kalau spotting tu keluar lbh 2 hari normal ke? maaf bertanya

better pg hospital awk utk kepastian