jambu batu

salam...nak tanya selain menaikkan hb..adakah jambu batu mnyukarkan proses bersalin ?? #37weeks

2 Balas

Mse pregnant anak 1st sy mkn jambu utk naikkan hb.. Ada tukang urut sy org indon die ckp kalau ikut kepercayaan org indon jambu batu susah utk bersalin, mse bersalin bukaan jln x byk 5cm jer dr decide utk emergency czer.. Bile fk2 balik xtau nak caya ke x..

alhamdulillh dah 3 org ank bersalin mcm biase xdelah menyukarkan, skrg mngndung no 4 masih mkn jmbu batu utk mknn tmbhn harian saya. #16Dec2020 #IbuRA #TAPSuperMoms #TAPSuperMomsDec