Anak kuning

Salam,mummy2x semua..saya nak tanya,ada petua tak untuk mengurangkan kuning baby yg baru lahir???..kalau boleh nak elakkan sebelum naik kuning tu,kesian tgk kalau dah byk sangat kuning tu,baby terpaksa kena ulang alik klinik ambik darah ? #firstbaby #tiadapengalaman #6days

14 Balas

saya mandikan anak dengan air rebusan labu air. satu lagi petua. mak saya ada berikan setitis jus dari buah anggur. Alhamdulillah makin menurun bacaan.

5mo ago

sis, mandian labu tu buat mcm mana ye?