warna coklat

Salam.mummy2 blah kngsi pglman mgandung?mumy2 msa mgndung Ada tak kluar wrna cklt skit?sy ank prtma bru dlm 4w3d.boleh kngsi spe pnh alami mcm sy.terima kasih

2 Balas

sy pernah smpai 8 ary keluar warna coklat tu... refer doc dy terus buat buku pink utk pntau... lepas tu ok dh... x keluar dh... doc ckp bby bru nk melekat pada rahim... sbb tu keluar warna coklat tu

4y ago

blh... try cry ubat duphasom... better refer doc la..

Sy pnh alami msa kndungn 6 week..tp bkn rzeki sy dri drh skit jd byk dn akhir ye ggur..arap sis ada rzeki..cme klau rsa risau blh cek kt klnik..drg blh bg ubt kuat rahim klau mmerlukan..

4y ago

Sy x smpat taw punca..g hspital mlm tu trus kne sggut kuat sgt..hsptal x ckp ape pun..bg ubt pun x..kata bby ada lg..esok pg ggur dh..g scan swasta mmg sah ggur smua..x pyh cuci