Set berpantang yang bagus utk org yg x pernah makan jamu / herba

As'salammualaikum n hai mummy. Sy nk tanya set berpantang yg sesuai utk org yg x pernah makan jamu atau herba. Lps tu kalo berpantang better tido atas katil atau tilam kt lantai terus ye? Breast pump boleh beli skrg atau dh bersalin nt ye? Sbb sy bekerja. Maaf ye bertanya sy x byk tau bab² ni. Jd sy nk prepred sikit² brg yg boleh sedia awal.#ingintahu #firstmom

6 Balas

Sy selalu follow dr elmeda balchin, hal2 pantang tu xpyh pantang sgt la.. Yg penting jaga makan n mcm mana nk kurus mcm anak dara. Better tido atas katil senang nak bangun.