gatal² kulit

As'salammualaikum. morning mummy semua. nk tanya sikit la. ada x yg mengalami gatal² kt seluruh badan? sy sejak masuk 20w gatal sungguh badan ni. terutama kt kawasan² pelipat tu. ralit mengaru sampai kdg de yg dh jd merah² dh kulit. melecet. ada x cr nk kurangkan gatal² ni? #firstbaby #ingintahu #pleasehelp

2 Balas

nomal tu puan.. MCM akk pon setiap kali mngdung mati jdi gatal². tpi jgn di layan kan sgt jgn garu tkot luka plk yela bla dah sedap garu kan..

2y ago

tu la... Ya Allah merenyam sungguh gasenya. garu gase x puas...