maksud indikator clearblue

As'salammualaikum mommy. tq sgt² pd mommy yg bgtau maksud sebenar indikator clearblue tu pd komen² yg sy baca. br la sy tau maksud sebenar indikator tu. sebelum ni sy test tulis "pregnant 2-3" so sy egat sy pregnant br 2 atau 3 minggu. rupanya lebih ye... hahaha... Allah sesungguhnya sy x perasan langsung kt kotak tu de tulis mcm tu. In Sha Allah sy 7.4 ni br KD bg bukak buku n scan sbb period sy x teratur. jd KD amik tempoh matang lps sebulan sy call KD. #firstbaby #bantusharing moga Allah pelihara kandungan kita semua sampai ke hari kelahiran. dmudahkan urusan kehamilan dan kelahiran. baby membesar dgn sihat dlm rahim. jd anak soleh dan soleha aamiin...

maksud indikator clearblue
1 Balas

Haah betul tu sis. Even 1st time kita g KK/KD, nurse kira2 tarikh last kita period tu, mmg dorg akan tambah 2 minggu. Nk lg accurate nnt dorg akan scan dan ultrasound lebih accurate untuk detect umur baby (gestational age). Semoga semuanye dipermudahkan urusan kehamilan dan kelahiran ye.

2y ago

aamiin...moga dipermudahkan urusan semua