Sakit kepala

Salam...maaf bertanya ada x mummy yg tbe2 sakit kepala Masa trimester pertama..sakit kple yg berdenyut2... Ni kandungan kedua.masa anak pertama x pernah kene lg...13 weeks...tq sudi share pengalaman

9 Balas

sy pun mcm tu jugak, skr 13week kepala mcm nak pecah keje pun tak focus.. rase tak larat nak menangis jer, siang sakit kepala malam pulak sakit gigi,, doktor cakap alahan baby so sy Cuba ikhlas jer lahh.. janji baby sihat

Kalau saya tiba2 sakit kepala and kdg tak boleh bngun, jdi masa peralihan minggu tuu, sya perasan benda ni strt week 9 lagi, skrg dah week 14, msih ada, dia jdi mcm skit kdg skit sblh, muntah2, mcm masuk angin pun adaa

saya pon trimester pertama.. sakit kepala berdenyut waktu malam.. nurse kk cakap baik makan ubat.. dari stress.. stress boleh effect baby.. tapi saya.. kalau berdenyut je.. saya terus sapu minyak dekat kepala.. tidur

Saya jugak??‍♀️.. pregnancy ke dua..kalini punya pregnancy sakit sgt kepala sampai rasa mata ni mcm nk terkeluar.. mcm nk korek2 mata bg hilang sakit kepala.. Masuk 14weeks baru okayy..

itu biasa sis sbb pembawakan budak n perubahan hormon .. kdg sbb kurang minum air.

saya kena sakit kepala sebelah kiri , sakit sgt2 smpai kdg tkleh bngun

ada 2 sbb sllu nya sakit kepala. 1. Darah tinggi 2. Kurang darah

Masa first trimester saya sampai hari2 sakit kepala

Sayaaaaa, second pregnancy jd mcm ni ?