Berat baby ~

Salamm. Nk tnya pendapatt siket dkat mummy2 dlamm niyy. Baby sy now dh msokk 4m. Hrituh timbang 5.4kg jerr. Mse dy 3m berat dy 5kg jerr. Msokk 4m niyy just naikk 400gram jerr. Normal ke? Beratnya naik tuhh memang naikk tapii terlalu siket naiknya. Bolehh takk nak bgii mknan simpngan lain slain susu ibu jerr? #firstbaby #firstmummy #advicepls

1 Balas

belum cukup masa utk bagi makanan tambahan sebelum baby 6m 😊 baby sy hr tu pun naik 200gram je 😊 janji graf naik bukan menurun...