tablet calcium

salamm mummies semua . semalam checkup dr bagi tab calcium . pharmacists cakap makan masa makan pagi dgn makan malam . makan macam mana ya ? hancurkan dalam makanan ke . ada yg tahu tak

2 Balas

Makan macam biasa. Kena telan. Kat packaging ubat tu takde arahan ya?

1y ago

semalam tu baru start , biasa sarapan kat tempat kerja , sy bawak 3 keping terus letak dlm kereta . dah kelam kabut nk g kerja tak tdringat nak baca kat plastik tu