Emergency czer

Salam..hai mommy's 😊 sy dh bersalin emergency czer 1june aritu due to fetal distress. Soalan sy, berapa lama luka czer tu utk sembuh ye? Dkt jahitan sy tu ada certain part still merah2 lagi mybe sbb slalu duduk menyusu baby. Tiap kli lepas mdi/berpeluh sy akan keringkan area jahitan tu. Ada tips mommy's amalkn or vitamin ke??

2 Balas

usually 6w luka luar blh kering sepenuhnya, dgn syarat jaga betul2. blh mkn protein, serat dan vitamin c klu xdpt nk cari buah.