bersalin anak pertama waktu covid

salam..hai mommies.. nak tanya, siapa ade pngalaman brsalin di hospital kerajaan time covid ni? biasa dgr ank 1st mesti tinggal wad satu hari.. musim skrg pun sama ke? then barang2 kena bwk lebih ke tak eh sbb sape pun takboleh dtg kt wad..

2 Balas

hi mommy to be. em masa saya bersalin harituh, kalau bersalin normal and baby okay dah berak kencing sebelum 24jam dh boleh balik. saya bersalin 15/6 harituh pukul 11mlm, tunggu baby berak, pukul 5ptg mcmtuh saya dh balik. kalau czer mungkin lambat sikit keluar . bab barang tuh, suami boleh datang hantar je. tp kalau nk dschg, suami boleh masuk

saya blom lagi ?? harap 2 x ade ape halangan