SUPLEMEN IBU HAMIL SEBELUM BUKA BUKU PINK

Salam/hai, ada x yang sudi kongsi pengalaman amalkan Blackmores BF&Pregnancy Gold, okay tak? #seriusnanya #ingintahu

9 Balas

Hi siti, sebelum buka buku pink. Sy makan supplement folic acid je. Brand Appetton. Itu je. Lepas buka buku pink, sy stop makan supplement tu dan makan supplement yg dibekalkan dari KK. Supplement yg sy stop mkn tu sy sedekahkan dgn yg lain 😊

Masa sblm buka buku pink sy mkn acid folic biasa jer, ms buka buku doc bg Ganilia..dlm tu complete smua utk ibu n baby..x perlu mkn folic acid lain atau yg lain2 lg.mkn ni rs brtenaga jer n alahan pn dah kurg sgt…

2y ago

2 bijik slps mkn…ada org mkn sblm tp sy doc suh makan after meal. Byk positif review yg mkn ganilia ni…anak aktif sbb dia ada dha utk otak baby kan tp yg sy rs sendiri memg x penat n alahan kurg sgt…alhamdulillah. Maybe depend atas badan masing2 jgk kan…

Dapatkan nasihat doc dulu kalau nak consume supplement. Ade pun , boleh makan folic acid je utk yg awal2 pregnancy ni..

saya makan yg ni..hb semua ok.sy strt mkn 3bulan sblum pregnant..

saya acid folic brand appeton je brli sndiri ..

Saya makan folic acid biasa je beli kat watson.

2y ago

ya

sy dlu awl2 mkn obimin pluz tu je

saya makan asid folid biasa saja

saya makan asid folik je