Keputihan kekuningan

Salam#firstbaby Soryy gambar agak menggelikan. Saya nak tanya ni normal ke klu awal pregnant keluar mcm ni? Cuma kdag2 je keluar tu pun sikit je. Sya pregnant sepatutnya dh 7 week tapi pergi scan doc ckp kantung baru 5 week. Normal ke gap smpi 2 minggu? Saya pernah ggur bulan 9 tahun lepas so agak takut jgklah.

Keputihan kekuningan
9 Balas

Saya awalnya macam ni lah sis..lepas tu check heartbeat baby dah tak ada sejak 6w5d..now still carry kandungan 11weeks yang dah lama tiada..pergi lah check sis..saya tak ada darah pun turun cuma keputihan then tukar ke kuning2,light pink sikitt sangat,brown discharge almost penuh panty liner & now dah 3weeks hanya air warna kuning saja keluar..doc kata air ketuban dah leaking😔 esok saya akan cuci..

3y ago

Brown discharge..kalau brown spotting dia sikit dear dalam 2-3 titik..kalau banyak,dah jadi discharge..tapi saya dulu,awal2 keluar sikit je spotting warna kuning ke coklat sikit,lepas tuu terus keluar banyak..ni saya baru admit ward,esok saya cuci..terima kasih doakan saya..semoga baik2 untuk awak & kandungan❤️