daun kaduk (miangkham)

Salam..bahaya tak kalau mkn daun kaduk masa pregnant ni? Sbb stahu saya daun sireh tak digalakan..daun kaduk pula blh tak ye..teringin nk makan miangkham ?

3 Balas

Ada org kata dia kecutkan rahim jugak. Sy dulu makan untuk lawaskan period. Tapi kalau makan dlm kuantiti yg sikit, boleh je xde masalah pon. Mak aii sedap plak miangkham.. terus terbayang2 daun kaduk kat belakang rumah tiba2 memanggil2 😂..

Rasanya boleh je wak. Makan sekadar untuk lepaskan keinginan tu je. Janganlah pulak makan banyak2. 😄

X tau pulak x boleh mkn. Hari tu sy mkn je masa 4 bulan mcm tu😂