Baby duduk belah kiri je

Salam...ada tak sini sama macam saya , baby duduk belah kiri je , tendang2 pun belah kiri bawah je yang ketara...normal tak ya😆😆😆...saya dah 21w4day#seriusnanya #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

10 Balas

bby belum naik atas lagi. biasa je. sye pon bby dok tendang belah kiri je. kple die timbul tang belah kanan jee, kaki belah kiri, kalau tgn die gerak bru rasa sakit kt belah kanan. 😂

normal sis sy pun sama baby asyik suka dok belah kiri tk tau nape dlu masa mengandung anak sulong tkde mcm ni yang sulong perempuan doakan sy yang number 2 ni laki sbb ari tu scan doktor kata nmpk girl

2y ago

tulah sbb ingt nk sepasang dlu pastu bgi 5tahun nanti baru plan nk tambah atau tk tpi Klau rezeki tuhan bgi perempuan nk tknk kena la terima

normal je. sy 34weeks skrg ni bby memanjang tendang belah kanan. pantang bila sy ddk terus kaki je menonjol ke atas which is bwh payudara sy. mmg senak ye nk tunduk sambil ddk

Sy minggu lepas kiri kanan dia gerak,hari ni 22w..tp masa 21w baby suka belah kiri,bila tidur pusing ke kiri dia trus gerak2

Normal sis.. sbb dia masih lg boleh gerak².. still ada space.. nt dh nak due akan automatik kpla kat bwh tu..

Sy belah kanan. Rasa tendangan semua mmg asyik belah kanan ja. Doc scan pun belah kanan bru dgr jantung baby

sy pya belah kanan mostly rasa tendangan bb.. degupan jantung pula rasa belah kiri bwh..😂

2y ago

kita sama sis.

sy baby selalu tendang² dekat belah kanan je ..dah 34w

baby saya belah kanan bawah je. sama 21w4d 😁

normal sis sma mcm baby sy dlm kandungan..