Keguguran 9weeks

Salam.. 1- kalau keguguran 9w pantang berapa hari ya? 2- Apa je yang boleh di makan? Sebab ada makcik2 cakap boleh makan semua sebab tiada luka.. cuma elak makan sejuk dan bisa.. 3- berapa lama pantang untun bersama suami? 4- biasanya berapa hari stop darah? Saya dah 12hari masih ada darah coklat2 yang keluar. #pleasehelp

1 Balas

Wsalam, harap dpt membantu. 1) 2 minggu. 2) mkn yg berkhasiat. Xde spesifik. 3) 3 bulan. Tp dktr sarankan if nk conceive sebaiknya lps 6 bulan (bg dalaman pulih). 4) paling lama 14 hari.

2y ago

Terima kasih atas info