Pengalaman bersalin

Salam warga ibu-ibu TAP, pengalaman ibu-ibu semua sewaktu melahirkan baby yg mana?

Pengalaman bersalin
453 Balas

Anak 1st - C-section ( turun darah ) Oprate sbb anak lemas & anak dah termakan tahi sikit.. Masuk wad baby 3 hari after oprate.. Anak 2nd - Natural ( turun air ) Kejap ja bersalin hat ni.. Sakit x lama.. Skrg anak ke3 x tahu lagi mcmna.. Due 17/11 nnti.. Harap sangat dipermudahkan bersalin nnti.. Aamiin3x ❤️

Sy tercari2 yg 💛..nk jugak tau pengalaman momy yg 💛 kot2 ada kat komen sini..hihi..btw sy x brsalin lagi..baru nk masuk 37weeks..doakan sy bersalin normal ye..mntak2 dpermudahkan

❤️urut bukak jalan+masuk ubat 2x+pecah ketuban=Natural (6hr berkampung kat hospital+3hr teman anak kuning kt hospital).. Kenangan sungguh☺️💪

Alhamdulillah saya diberi kemudahan sewaktu mengandung sampai melahirkan anak sangat mudah tanpa koyakan dan jahitan..

Hampir2 nk forcep n vacuum tp x sempat nk lock forcep, baby dah kluar.. Alhamdulillah normal 😚

1st Normal.. 2nd C-Section.. Yg 3rd ni hopefully dpt bersalin normal.. Insyaallah..

5 anak smuanya ❤natural..skrg no6..harap2 dpt bersalin normal juga tnpa koyakan

Ketiga2 Normal.NATURAL .2lelaki 1perempuan..last masuk labour room 24-02-2020

alhamdulillah 2x bersalin semua normal. tp koyak dn kna jahit tu ada. 😁

ank pertama n ank kedua c-section.ank yg ketiga ni nnt pn c-section juga..