Mintak doakan

Salam tolong doakan saya ye due saya 27/12 saya kena serah diri awal sehari 26/12 msih xdx tnda apa lagi saya dah cuba pujuk baby keluar tapi tnda lansung tak ada..doktor kata kalau saya x beranak jugak doktor nk induce doakn saya yew smua pada siapa yang menantikan zuriat saya doakn ada di kurniakan zuriat dan yang tengah tunggu masa bersalin semoga dipermudahkan aaminn#firstbaby #pregnancy #1stimemom

1 Balas

Puan.. Maaf.. Baru naik d newsfeed sy tntg hal puan ni. Mesti dah selamat bersalin kan. Samalah.. Saya pun induce sebb iol. Baby kurg air ketuban xde licking langsung. Pass2 38 weeks Alhamdulillah selamat bersalin. Selamat menjadi ibu puan. Baby mesti dah nak 3 bulan @ nak masuk 4 bulan. Moga baby sentiasa diberikan keshtn dan kelancrn dlm pmbesarannya. Jd anak yg soleh/ah kpd kedua orgtuanya yg soleh&solehah. Jg diri sellu puan. Salam syg utuk baby♥️ #TAPSupermoms #TAPactiveusers