hospital swasta mana bagus di melaka

Salam. tgh preggy 15 mggu. I'm dilemma. Nk brsalin kt hospital kerajaan but suami x bg sbab tkut dpt ngn dr laki especially time emergency. So skrg tgh nk cr hospital swasta y terbaik untuk bersalin di area melaka walaupon hti ini sgt xnk??.. anyone ade pngalaman bersalin swasta x. Boleh suggest x y terbaik kat area melaka. Tq

6 Balas

ramai kata mahkota atau oriental. tp oriental hosp baru so tak sesak sngt. harga pun lg better

1y ago

sis..mcmne brsalin di hospital mana.. cuba kongsi pgalaman..saya plan nak brsalin ke hospital oriental melaka...