scan jantina baby

Salam sye pregnant 21weeks da boley scan jantina ke.??

13 Balas

Saya scan masa 20 weeks jgk..baby ok..doktor tunjuk semua,kaki,tangan,kepala,jantung..tp satu je baby x nak tunjuk...jantina dia hu..hu..jenuh doktor godek2 nak tgk..x berapa nak nampak..sbb baby kuat gerak2..nanti nak scan balik lepas raya ni.around 24 weeks kat swasta..sbb kalau kat kk 28 weeks baru nak scan..takut x nampak pulak sbb baby makin besar makin sendat dlm perut..makin susah nak nampak..

kadang bergantung pada dctor jga klau jenis yg sombong acuh x acuh jer scan..bila kita tnya nak thu jantina..die jwab ok..lpas tu buat2 lupa..bila tnya lagi trus jwab td x nmpak kaki die bersilang..sdang kan kite tgok..apa yg die scan...biasa la klnik kerajaan kan..lain la swasta kite bayar

Saya da 28 week tapi xnmpak lagi gender dia haha excited kita nakk belii barang baby 😅😅

Dah boleh saya 19w scan nmpk dah lepas tu scan 20w kat kk pulak pun nmpk dah

Boleh sis . Saya buat detail scan masa 19weeks pn dh blh tau gender .

Boleh sis.. Alhamdulliah saya 19w boleh nampak suda

Boleh sis. 14weeks dan ke atas dh boleh scan gender

Saya detail scan 21w, nampak sekali gender.

Boleh sis..sy aritu taw jantina wktu 17w

Dh blh buat detail scan di swasta..lg ok