Bayi 6 bulan xpandai tegapkan kaki

Salam sye nak Tanya normal ke baby harini bru masuk 6bulan tadi pergi kk utk cucuk, nurse cakap xnormal sbb bile kite brdirikan dye,dye xmo tegakkan kaki dye menjengket. Sekarang baby dh pandai meniarap Dan angkat punggung ..ada sape2 de pengalaman mcm sye..Saya jadi risau bile nurse cakap mcmtu jadi bulan depan de checkup lagi dkt kk utk cek perkembangan kaki dye. #firstmom #ingintahu #seriusnanya #bantusharing #firstbaby #pleasehelp

4 Balas

bgs la nurse tmpt sis, aware perkembangan baby, tmpt sy, tanya soalan baik² pun dia pandang kita seolah tanya slh soalan ..😅 it ok, refer doc ..klo ada something yg tak kena, bole tanya doctor nanti masa checkup, doc lebih arif lebih pakar .. . klo doc kata normal alhamdulilah, klo sebaliknya at least bole usaha dapatkan rawatan ..dont be parent yg denial ..

ank sy setahun bru pandai meniarap yg sulung.. alhamdulillah dr segi lain dy ok je sebernanya sbb maybe dlu time kecik sy pun jenis lmbt bejalan 2 thn bru blh jln☺️

2y ago

oh yeke sis nxt week de app dkt kk sye rse mcm xmo pgi kk dh sbb dok push2 bby cdang nk continue ccuk bby dkt swasta je

Hi sis, keadaan anak mcmana ye? Anak sy pun 5 bulan lebih taknak tegakkan kaki bila dirikan dia.

kdg tu nurse saje je bg takot..just monitor je